Vintage & second hand guitars & amplifiers

VOX MV50-CL

MYYTY

Boutique ja Clean Nu-Tube vahvistinnupit, joissa on henkeä ja dynamiikkaa kuin isommassakin putkivoimalassa…hmm?

(Tsekkaa Tubesta Andertonsin jannujen pätkä ja ihmettele…)

VOX MV50-AC GUITAR AMPLIFIER. Analoginen etuaste toteutettu vallankumouksellisella Nutube-putkipiirillä. Monsteri soundi, minimaalinen koko – MV50 on uuden ajan vahvistin.

Älä anna koon ja ulkonäön harhauttaa, sillä MV50 on aivan uudenlainen kitaravahvistinkonsepti. 50W tehollaan MV50 tuottaa asiallisen kitarasoundin, joka on verrannollinen minkä tahansa perinteisen putkivahvistimen kanssa ja toimii niin kotona, studiossa kuin keikalla.

Nutube on uusi vallankumouksellinen putki, joka on saanut osakseen kunnioitusta ja ihastusta v 2015 tapahtuneesta julkistuksestaan lähtien. MV50:n ainutlaatuinen analoginen etuastekytkentä perustuu Nutubeeen, jolla saadaan aikaan autenttinen putkivahvistimen sointi. Suunnittelijamme hyödynsivät tätä uskomatonta uutta putkiteknologiaa ja loivat aidon matalajännitteisen miniatyyrivahvistimen. Vaikka vahvistimen koko kutistui, on todellinen putkivahvistimen soundi voimallisesti läsnä.

Kolme erilaista versiota = erilaiset luonteet: Clean, AC, ja Rock. Eri tyyliset kitaristit arvostavat eri tavalla soivia vahvistimia. MV50 on tarjolla kolmena monipuolisena mallina vastaamaan eri tyylisten kitaristien tarpeisiin. “Clean” -malli tuottaa luonnollisen, säröttömän soundin, jossa on paljon puhdasta headroomia. “AC” –malli palvelee VOX AC30:n klassista kuulasta ja rouheaa yliohattua sointia arvostavaa soittajaa, kun taas “Rock” -malli tuottaa aggressivisempaa high gain-särömaailmaa. Voit valita omaan tyyliisi sopivan MV50-mallin, tai vaikka kaikki kolme kerralla!

MV50’n piirisuunnittelun lähtökohtana oli nimenomaan korkealuokkainen analoginen tekniikka ja Nutubesta alkaen kaikki kytkennät on toteutettu analogisilla komponenteilla. MV50 jäljittelee luonnonmukaisesti perinteisen putkivahvistimen dynamiikkaa ja niinpä tämä uuden ajan vahvistin kykenee tuottamaan monien historiallisten vahvistimien kaltaisen soinnin.

MV50 on varustettu hiljaisella ja vakaalla D-luokan pääteasteella, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä ainutlaatuisen Nutube-etuastepiirin kanssa ja toistamaan perinteisen putkivahvistimen luonteenpiirteet. Lisäksi “AC30” ja “Rock” –mallien pääteaste tuottaa muuttuvan kuorman, joka on tyypillinen putkipääteastasteille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vahvistimen soittotuntuma on luonnollinen ja vahvistin reagoi herkästi soittajan pikkausdynamiikkaaan. “Clean” –mallista tämä ominaisuus on jätetty pois vahvistimen headroomin lisäämiseksi ja absoluuttisen puhtaan soinnin maksimoimiseksi.

Yleensä pienikokoisissa kaapeissa soundin alarekisteri jää vajaaksi ja ylemmät taajuudet korostuvat. Kun käytössä on pieni kaiutin, kuten VOXin uusi BC108, voit kompensoida taajuustoistoa EQ:n DEEP-asetuksella, joka tasoittaa yläpään kireyttä ja lisää tukevuutta alarekisteriin. Isommilla 12” elementeillä varustettuja kaappeja käytettäessä EQ:n FLAT-asetus poistaa taajuuskompensoinnin, saat käyttöösi kaapin omat resonanssiominaisuudet yhdessä MV50’n potentiaalin kanssa.

MV50:ssa on myös line/headphone-lähtö, joten se toimii hiljaisen kuulokesoittelun lisäksi myös äänitysvahvistimena suoraan mikseriin tai äänikorttiin kytkettynä. MV50:n linja/kuulokelähdössä on kaiutinsimulaattori, joka tuottaa mikitetyn kaiutinkaapin kaltaisen signaalin. Kaiutinsimulaatio perustuu kokeneiden insinööriemme tietämykseen ja kokemukseen tunnetuimmista mikrofoneista ja arvostettuimmista vintage-mikkietuasteista, joten voit äänittää kunnollista studiomateriaalia missä tahansa ympäristössä.

BC108 on pienikokoinen 8” kaiuttimella varustettu kaappi, ideaali seuralainen MV50-vahvistimelle. Tarkoin valikoitu kaiutinelementti ja sille mitoitettu puoliavoin kotelo tuottavat vahvan ja mehukkaan soundin, jonka ei uskoisi tulevan näin pienestä kaiuttimesta. BC112 puolestaan on varustettu 12” Celestion V-Type elementillä ja puoliavoin kotelo ovaalinmuotoisella aukolla sekä sisäisellä tukirimoituksella tuottavat muhevan soinnin.

Kummankin kaapin nimellistehonkesto on 25W@8Ω. Yhteen kytkettynä ne muodostavat 50W@4Ω, jonka avulla MV50:n täysi potentiaali saadaan käyttöön.

MV50 ominaisuudet

  • Liitännät: INPUT x 1, LINE/PHONES x 1, SPEAKER OUT x 1
  • Etuaste: Nutube 6P1
  • Pääteteho: Max 50W RMS@4Ω, 25W RMS@8Ω, 12.5W RMS@16Ω
  • Vitalähde: 230V AC / DC19V
  • Virta: 3.43A
  • Mitat (L x S x K): 135 mm x 100 mm x 75 mm
  • Paino: 540 g
Vahvistintyyppi: Hybridivahvistin
Tyyppi: Nuppi
Teho: 50 W